Jak správně měřit dětské kalhoty

Jak správně měřit dětské kalhoty

Měření dětských kalhot je důležité, aby jste zjistili správnou velikost pro vaše dítě. Zde jsou kroky, které můžete provést, aby kalhoty od nás seděly jak mají:

1. Měření délky nohou:

Nejběžnější měření pro dětské kalhoty je délka nohou. Měřte délku nohy od paty k hornímu konci stehna. To vám poskytne délku kalhot. Měření můžete provést centimetry nebo palci. Takhle v cm uvádíme rozměry dětských kalhot na našich stránkách.

2. Měření pasu:

Měřte obvod pasu vašeho dítěte. To uděláte tak, že obvíjíte měřicí pásku nebo provázek kolem pasu, aniž byste ho stahovali příliš těsně. Zaznamenejte si tuto hodnotu.

3. Měření boků:

Pokud chcete být ještě více detailní, můžete také změřit obvod boků vašeho dítěte. To se provádí obdobným způsobem jako měření pasu, ale obvod boků se měří kolem nejširší části hýždí.

4. Měření stehna:

Někdy je důležité také změřit obvod stehna, zejména pokud má vaše dítě silnější stehna. To se provádí měřením obvodu stehna na nejširším místě stehna.

5. Zohledněte růst dítěte:

Pamatujte si, že děti rychle rostou, a proto může být užitečné vybrat kalhoty s trochou rezervou na délku. Některé kalhoty pro děti mají také regulovatelné pásky, které lze stahovat nebo uvolňovat.

6. Kontrola tabulky velikostí:

Mnoho e-shopů a značek dětského oblečení poskytuje tabulky velikostí, které vám pomohou určit správnou velikost pro vaše dítě na základě naměřených hodnot. My doplňujeme reálně naměřené hodnoty k většině produktů, co je v Našich silách. Kdyby jste nějaké rozměry potřebovala a nebudou k nalezení, napište nám.

7. Zvážení typu kalhot:

Různé typy kalhot (džíny, šortky, legíny atd.) mohou mít odlišné střihy, takže se ujistěte, že vybíráte ten správný typ kalhot pro potřeby vašeho dítěte.

8. Měření stávajících kalhot:

Pokud máte kalhoty, které vašemu dítěti dobře sedí, můžete také změřit tyto kalhoty a porovnat je s tabulkami velikostí e-shopu.

Měření dětských kalhot je užitečným způsobem, jak najít správnou velikost, a to i při online nákupu. Pokud máte pochybnosti ohledně velikosti, měli byste se vždy obrátit na zákaznickou podporu e-shopu nebo značky, aby vám poradili s výběrem vhodné velikosti pro vaše dítě.

 

Pokuď Vás zajímá, co se starými kalhoty, klikněte si na další článek - Proč a jak recyklovat oblečení

 

Vaše Holky z trhu